Remontti edessä, mutta tekijä puuttuu?

Remontti meidän tapaan

Kodin remontti sujuu kaikkein joustavimmin, kun kaikki vaiheet ovat ammattilaisten käsissä heti ensitapaamisesta alkaen. 

Uskomme vahvasti siihen, että koti on henkilökohtainen tila, joka tulisi muokata heijastamaan asukkaidensa persoonallisuutta. Tarjoamme ideoita ja vinkkejä, jotka kannustavat sinua tekemään kodistasi ainutlaatuisen ja juuri sinun näköisesi. 

-Tarjoamme aina ilmaisen kartoituskäynnin!


Paljonko remontti maksaa?

Asunnon remontin kustannukset voivat vaihdella merkittävästi sen mukaan, mitä remonttia suunnittelet, asuntosi koko ja sijainti, sekä käytettävät materiaalit ja työvoimakustannukset. Tässä on muutamia tekijöitä, jotka vaikuttavat remontin kustannuksiin:

  1. Remontin laajuus: Suuret remontit, kuten keittiön tai kylpyhuoneen täydellinen uusiminen, voivat olla kalliimpia kuin pienemmät projektit, kuten seinien maalaus tai lattian vaihto.

  2. Käytettävät materiaalit: Laadukkaat materiaalit voivat nostaa kustannuksia, kun taas edullisemmat vaihtoehdot voivat säästää rahaa. Valitse materiaalit budjettisi ja remontin tavoitteiden mukaan.

  3. Työvoimakustannukset: Ammattilaisen palkkaaminen voi olla suuri osa remontin kustannuksista. Kustannukset voivat vaihdella alueittain ja ammattilaisesta riippuen.

  4. Lisäkustannukset: Muista ottaa huomioon lisäkustannukset, kuten lupa- ja lupamaksut, mahdolliset yllättävät ongelmat (kuten piilevät kosteusvauriot) sekä remontin aikana mahdollisesti tarvittavat majoituskulut.

  5. Itsetehty vai ammattilaisen tekemä: Jos teet itse osan remontista, voit säästää kustannuksissa. Toisaalta, ammattilaisen palkkaaminen voi varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja säästää aikaa.

  6. Markkinatilanne: Rakennusalan markkinatilanne voi vaikuttaa remontin kustannuksiin. Voimakas kysyntä ja vähäinen tarjonta voivat nostaa hintoja.

On suositeltavaa pyytää tarjouksia eri ammattilaisilta, vertailla materiaalien hintoja ja laskea tarkasti budjettisi ennen remontin aloittamista. Muista myös varata hieman ylimääräistä yllättävien kustannusten varalta.