YRITYKSET JA TALOYHTIÖT

Remontti tulossa mutta tekijät puuttuu?

Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme luomaan toimintaympäristön, joka heijastaa heidän brändiään ja tarjoaa viihtyisän tilan niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

Miksi Valita Meidät?

Ammattitaitoinen Tiimi

VM-Yhtiöt kokoaa yhteen kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin, joka on erikoistunut yritysten ja taloyhtiöiden remontteihin. Meillä on vankka kokemus erilaisten tilojen kunnostamisesta ja muokkaamisesta vastaamaan asiakkaidemme ainutlaatuisia tarpeita. Kauttamme onnistuvat rakennus-, LVI-, sekä sähköasennukset!

Yksilöidyt Ratkaisut

Ymmärrämme, että jokainen yritys ja taloyhtiö on erilainen. Tarjoamme räätälöityjä remonttiratkaisuja, jotka huomioivat asiakkaan toiveet, budjetin ja aikataulun. Olipa kyseessä toimistotila, liiketila tai taloyhtiön yhteiset tilat, voimme suunnitella ja toteuttaa remontin, joka vastaa täysin odotuksianne.

Laadukkaat Materiaalit ja Työskentely

Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja tarkkaan työskentelyyn varmistaaksemme pitkäaikaisen kestävyyden ja tyytyväiset asiakkaat. Käytämme vain parhaita rakennusmateriaaleja ja työskentelemme tehokkaasti, jotta remontti valmistuu sovitussa aikataulussa.

Palvelumme

Toimistotilojen Remontit

Luomme toimivia toimistotiloja, jotka tukevat yrityksenne tavoitteita. Huomioimme ergonomian, viihtyvyyden ja käytännöllisyyden, jotta teillä on paras mahdollinen työympäristö.

Liiketilojen Uudistukset

Olipa kyseessä myymälä, ravintola tai muu liiketila, voimme auttaa teitä saavuttamaan halutun ilmeen ja toimivuuden.

Taloyhtiön Yhteiset Tilat

Parannamme taloyhtiön yhteisiä tiloja, kuten porraskäytäviä, pesutupia ja saunaosastoja. Lisäämme viihtyisyyttä ja arvonnousua kiinteistölle!

Ota Yhteyttä!

Soita tai laita viestiä meille, suunnittelu sekä konsultointi veloituksetta!