Yhteystiedot

Yrityksen nimi: VM-Yhtiöt Oy

Käyntiosoite: Hemmolankatu 11 A15

y-tunnus: 3358194-8

Laskutus

Välittäjä: OP Osuuskunta

E-laskuosoite: 003733581948 

E-laskujen välittäjätunnus: OKOYFIHH


Henkilöstö:

Toimitusjohtaja/Osakas Valtteri Järvinen 

- LVI / Rakennus tarjouspyynnöt

+358 45 317 5464 / vmyhtiotoy@gmail.com


 Projektipäällikkö/Osakas Miko Hellberg

- Valvonta / Rakennus tarjouspyynnöt

+358 40 352 9982 / mikohellberg@gmail.com


Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 8:00-16:00.Tarjouspyyntö lomake

LVI-Asennukset

Luotettavat LVI-asennukset ammattilaisilta. Kylpyhuoneiden uudistukset, lämmitysjärjestelmien huollot ja kaikki siltä väliltä – hoidamme sen kaiken puolestasi!

Dokumentointi

Dokumentoi ja seuraa urakkaasi vaivattomasti! Tarkka ja helppokäyttöinen dokumentointi- ja seurantapalvelumme pitää projektit aikataulussa ja budjetissa. Kysy lisää!

Rakennustyöt

Toteutamme unelmasi – Rakennuspalvelut, jotka tekevät eron. Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme ja ota meihin yhteyttä suunnitellaksesi seuraavan projektisi yhdessä!

Vahinko saneeraus

Toteutamme vahinkosaneerausta ammattitaidolla. Palautamme turvallisuuden ja viihtyvyyden koteihin ja tiloihin, jotka ovat kohdanneet odottamattomia haasteita.

24h LVI-Päivystys

Tarjoamme ympärivuorokautista LVI-päivystystä, jotta kodin tai liiketilan LVI-ongelmiin voidaan puuttua nopeasti. Olemme täällä auttamassa, kun tarvitset kiireellistä apua putki-, lämmitys- tai ilmastointiongelmissa.

Kiinteistönhuolto

Kiinteistöhuolto – Huolehdimme kiinteistöstäsi kuin omastamme. Turvallista ja tehokasta kiinteistönhoitoa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.