Yhteystiedot

Henkilöstö:

Toimitusjohtaja Valtteri Järvinen 

- Myynti ja neuvonta

+358 45 317 5464 

valtteri.jarvinen@vmyhtiot.fiOlemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 8:00-16:00.

Yrityksen nimi: VM-Yhtiöt Oy

Toimisto: Hemmolankatu 11 T1/T2

y-tunnus: 3358194-8

Laskutus

Välittäjä: OP Osuuskunta

E-laskuosoite: 003733581948 

E-laskujen välittäjätunnus: OKOYFIHH


Tarjouspyyntö lomake

LVI-Asennukset

Luotettavat LVI-asennukset ammattilaisilta. Kylpyhuoneiden uudistukset, lämmitysjärjestelmien huollot ja kaikki siltä väliltä – hoidamme sen kaiken puolestasi!

Dokumentointi

Dokumentoi ja seuraa urakkaasi vaivattomasti! Tarkka ja helppokäyttöinen dokumentointi- ja seurantapalvelumme pitää projektit aikataulussa ja budjetissa. Kysy lisää!

Rakennustyöt

Toteutamme unelmasi – Rakennuspalvelut, jotka tekevät eron. Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme ja ota meihin yhteyttä suunnitellaksesi seuraavan projektisi yhdessä!

Vahinko saneeraus

Toteutamme vahinkosaneerausta ammattitaidolla. Palautamme turvallisuuden ja viihtyvyyden koteihin ja tiloihin, jotka ovat kohdanneet odottamattomia haasteita.

24h LVI-Päivystys

Tarjoamme ympärivuorokautista LVI-päivystystä, jotta kodin tai liiketilan LVI-ongelmiin voidaan puuttua nopeasti. Olemme täällä auttamassa, kun tarvitset kiireellistä apua putki-, lämmitys- tai ilmastointiongelmissa.

Kiinteistönhuolto

Kiinteistöhuolto – Huolehdimme kiinteistöstäsi kuin omastamme. Turvallista ja tehokasta kiinteistönhoitoa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.