Välitilan laatoitus

03.04.2023

Keittiön välitilan laatoitus

Välitilan laatoitus on tärkeä osa keittiön remonttia, joka vaikuttaa suuresti tilan ilmeeseen. Laatoitus tuo keittiöön kestävyyttä ja helppohoitoisuutta, mutta samalla myös tyylikkyyttä ja persoonallisuutta.

Eräs viimeisimmistä keittiöremonteistamme sisälsi välitilan laatoituksen. Kyseisessä remontissa laatoitettavana alueena oli noin 9 neliömetriä ja työ kesti yhteensä 12 tuntia, josta laatoitustyön osuus oli 10 tuntia ja saumausten sekä silikonivedon osuus 2 tuntia.

Laatoitustyön yhteydessä törmäsimme yhteen hankaluuteen, joka vaikeutti työtä hieman.

Keskellä välitilaa oli pieni betonipilari, joka esti laattojen asentamisen suoraan seinää vasten. 

Pilarin ympärille oli vaikea asentaa laattoja tasaisesti, joten jouduimme tekemään tarkkoja mittauksia ja leikkaamaan laattoja sopiviksi paloiksi. 

Työn jälki oli kuitenkin kaiken vaivan arvoista. Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen ja välitilan laatoitus antoi keittiölle uuden, modernin ilmeen. Hinta remontille oli 899 euroa, johon ei sisältynyt laattojen hintaa.

Välitilan laatoitus on erinomainen tapa päivittää keittiön ulkonäköä ja samalla tehdä tilasta kestävämpi ja helppohoitoisempi. Vaikka törmäsimme pieniin haasteisiin betonipilarin kanssa, lopputulos oli upea ja asiakkaamme tyytyväinen.  


.