Huoneistoremontti

08.05.2023

Huoneistoremontti lattiasta kattoon

Huoneistoremontti, jossa vaihdettiin alakatto, katto- ja jalkalistat sekä maalattiin kaikki pinnat, oli haastava mutta palkitseva projekti. Asiakkaamme halusi uudistaa huoneistonsa ilmettä ja parantaa sen arvoa, ja meidän tehtävänämme oli toteuttaa remontti heidän toiveidensa mukaisesti.

Katon ja jalkalistojen vaihtaminen oli ensimmäinen tehtävä. Asiakkaamme valitsi MDF-materiaalin kattoon ja mäntylistat jalkalistoiksi. Alakatto oli myös uusittava, joten vanhat pahvipaneelit poistettiin ja asennettiin uusi alakatto. Katto ja jalkalistat asennettiin maalauksen jälkeen huolellisesti paikoilleen.

Seuraava tehtävä oli valmistella huoneistoa maalausta varten. Kaikki huoneen pinnat, kuten seinät, ovet ja ikkunanpielet, suojattiin. Seinät pohjamaalattiin, jonka jälkeen seinät maalattiin kahdesti valitulla värisävyllä. 

Koko remontin kesto oli tasan kolme viikkoa. Vaikka projekti oli aikataulultaan tiukka, se saatiin hoidettua ammattitaidolla ja remontti lisäsi huoneiston arvoa ja antoi sille raikkaan ja modernin ilmeen. 

 Kokonaisuutena tämä huoneistoremontti oli onnistunut projekti, joka osoitti jälleen kerran, että ammattitaitoisella tiimillä onnistuu vaativienkin remonttien toteutus sujuvasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.


.

Luotettava Kumppani